Förvara dina däck i vårt Däckhotell i Göteborg

Boka tid

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Ring oss 031 39 51 200 Besök oss Kom till oss på Manufakturgatan Kontakta oss Skriv till oss så svarar vi Boka tid Boka tid bekvämt online

Vad kostar däckhotell hos oss?

Kostnaden för däckhotell påverkas av flera faktorer som hjulstorlek och kringtjänster.

fr 999 kr

Däckhotell på Speedy Tyres

Din däckverkstad vid Backaplan på Hisingen i Göteborg.

På vår däckverkstad erbjuder vi ett säkert och bekvämt däckhotell där du kan lagra dina däck på ett professionellt sätt under säsongen. Vi tvättar och kontrollerar däcken och däcktrycket i samband med däckbyte för att säkerställa att de är i optimalt skick när de lagras. Om dina däck är slitna hjälper vi gärna till att hitta nya däck som passar dina behov och budget. Med vårt däckhotell behöver du inte längre oroa dig för var du ska förvara dina däck mellan säsongerna. Låt oss ta hand om dem åt dig så att de är redo att användas när du behöver dem igen.

Däckhotell

Vad ingår i vårt Däckhotell?

Hos oss på Speedy Tyres ingår:
  • Tvättning av däck och fälgar
  • Balansering
  • Kontroll av däcktryck
  • Kontroll av mönsterdjup

Vid lågt mönsterdjup eller annan slitning på däck hjälper vi dig att hitta nya eller begagnade däck till din bil.

Boka däckhotell

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Nya däck

Köp nya däck hos oss

På Speedy Tyres på Hisingen i Göteborg har vi ett stort utbud av både nya och begagnade däck från de mest populära tillverkarna på marknaden. Vårt mål är att erbjuda våra kunder det bästa alternativet för deras bil och deras körsätt.

Kontakta oss idag för att boka tid för däckbyte och för mer information om våra däcktjänster. Du hittar oss på Manufakturgatan 9 på Ringön i Göteborg.

Köp nya däck
BDS-logo för auktoriserad verkstad

Tryggt

Hos oss får du 6 månaders garanti på alla våra däck

Kvalitetsdäck

Vi erbjuder däck av kända varumärken med hög kvalitet

BDS-certifierade

Hos oss får du certifierade och utbildade specialister på just din bil.

Vanliga frågor om däckhotell

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Vad är ett däckhotell och vad ingår i tjänsten?

Ett däckhotell är en plats där du kan lagra dina däck under säkra och optimala förhållanden. På vårt däckhotell ingår förvaring av dina däck, tvätt och kontroll av däck och däcktryck samt hjälp att hitta nya däck om dina gamla är slitna.

Varför är det viktigt att förvara däcken på ett däckhotell?

Förvaring av däck på ett däckhotell bidrar till att förlänga däckens livslängd genom att de förvaras på rätt sätt. Däcken förvaras mörkt, torrt och vid optimal temperatur vilket minskar risken för skador.

Kan jag komma och hämta mina däck när jag vill på däckhotellet?

Ja, på vårt däckhotell har du alltid tillgång till dina däck när du behöver dem. Vi erbjuder flexibla hämttider för att passa just dina behov.

Hur lång tid tar det att byta däck på däckhotellet?

Bytet av däck tar vanligtvis ca 30 minuter på vårt däckhotell. Vi strävar alltid efter att utföra jobbet så snabbt som möjligt för att minimera störningar i ditt liv.

Hur förvarar jag mina däck på bästa sätt?

På vårt Däckhotell kan vi förvara dina däck svalt och mörkt för de bästa förhållandena. Det förlänger däckens livslängd och håller gummit färskt. Vi rengör däck och fälgar från smuts, som annars förkortar däckens livslängd. Vi kontrollerar även däckens mönsterdjup och lufttryck så att du alltid kan köra säker.

Vad gör ni om mina däck är slitna när de kontrolleras på däckhotellet?

Om vi upptäcker att dina däck är slitna när vi kontrollerar dem på däckhotellet så hjälper vi gärna till att hitta lämpliga ersättningsdäck. Vi kan erbjuda ett brett utbud av däck från olika tillverkare och hjälper dig att hitta det som passar dina behov och budget.

031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid