Speedy Tyres däckverkstad - med Göteborgs nöjdaste kunder

Boka tid Ring oss

Speedy Tyres Logo

Bilverkstad & Däckverkstad

 • Manufakturgatan 9
 • 417 07
 • Göteborg

Öppettider

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
 • Lördag: 09:00 - 16:00
 • Söndag: 10:00 - 15:00

Däck Jour

 • Mån - Fre: 07:00 - 22:00
 • Lördag: 07:00 - 22:00
 • Söndag: 09:00 - 16:00

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med alla frågor inom bil- och däckservice.

Ring oss 031 39 51 200 För verkstads- & reparationsfrågor 070 00 00 137 Vägvisningar Karta Kom till oss på Manufakturgatan Boka tid Boka tid bekvämt online

Få prisförslag på din service & reparation

Få ett kostnadsförslag utan att binda dig.

Skicka en förfrågan

Speedy Tyres Däckservice

Din däckverkstad vid Backaplan på Hisingen i Göteborg.

På vår däckverkstad i Göteborg erbjuder vi en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Vi kan hjälpa dig med allt inom däckservice, från däckbyte, hjulskifte och däckförvaring på däckhotell till fälgreparationer och fälglackering. Dessutom erbjuder vi service och reparationer för både vanliga bilar och leasingbilar.

Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar och vi använder endast de bästa verktygen och utrustningen för att se till att jobbet blir gjort på rätt sätt. Vi vet hur viktigt det är att ha säkra och pålitliga däck, och vi arbetar alltid för att se till att dina däck håller högsta kvalitet.

I vår verkstad kan du även få utförd AC service, rengöring av partikelfilter och felsökning för att förebygga problem och förbättra prestandan på din bil. Vi utför även rostskyddsbehandling och framvagnsinställning för att säkerställa att din bil är säker att köra på vägarna.

Vi erbjuder ett stort sortiment av däck och hjul till låga & billiga priser – vi hjälper dig med allt kring däck och hjul för att ditt bilägande ska vara så enkelt, smidigt och säkert som möjligt.

Vi erbjuder också vaxning med polering för att ge din bil en extra glans och skydd mot smuts och slitage. Vår målsättning är att alltid ge dig den bästa servicen och hjälpa dig att hålla din bil i toppskick, oavsett vilken typ av service du behöver. Besök oss i Göteborg för att få hjälp med allt från däck & däckservice till bilservice och reparationer. Välkommen in.

Vi är experter på reparation av Volvo, Audi, BMW, Mercedes med flera.

Välkommen till vår specialiserade verkstad där vi stolt kan säga att vi är experter på reparation och underhåll av Volvo och alla tyska bilmärken, inklusive Audi, BMW, Mercedes, och andra högpresterande fordon. Med många år av kombinerad erfarenhet och en dedikerad personal av kunniga tekniker är vi stolta över att erbjuda en omfattande och pålitlig service för att hålla din bil i toppskick.

Vår erfarna personal har specialiserat sig på reparation av Volvo och tyska bilar. Vi har hanterat allt från vanliga servicebehov till avancerade reparationer med precision och professionalism. Vi förstår även vikten av att använda högkvalitativa reservdelar vid varje reparation. Därför använder vi endast originaldelar eller högkvalitativa eftermarknadsalternativ för att säkerställa att din bil fortsätter att prestera på sin optimala nivå.

Vid frågor gällande verkstad & reparation av din bil, kontakta oss på 070 00 00 137.

BDS-auktoriserad verkstad i Göteborg

BDS-auktoriserad verkstad

Vi på Speedy Tyres är stolta över att vara BDS-auktoriserade och ha certifierad personal som har lång erfarenhet av däck- och bilservice. Våra kunniga tekniker kan hjälpa dig med allt från däckbyte och däckförvaring till fälgreparation och lackering. Vi erbjuder även service och reparation av din bil, oavsett märke och modell, samt leasingbilar.

För att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster, använder vi oss av modern utrustning och de senaste teknikerna. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i trygga händer!

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Drop in Däckverkstad

Drop In på vår Däckverkstad vid Backaplan i Göteborg

Är det dags att byta däck? Vi förstår att ditt liv kan vara hektiskt och att det kan vara svårt att hitta tid för bilservice. Därför erbjuder vi Drop in-tjänster för våra kunder, vilket innebär att du kan besöka oss när som helst utan att boka tid i förväg.

Oavsett om du behöver byta däck på din personbil, företagsbil eller leasingbil, kan vi hjälpa dig på plats. Besök Speedy Tyres idag för en snabb och pålitlig service utan någon förbokning.

Vägvisningar Karta
Nya däck & fälgar

Köp nya däck hos oss

På Speedy Tyres på Hisingen i Göteborg har vi ett stort utbud av både nya och begagnade däck från de mest populära tillverkarna på marknaden. Vårt mål är att erbjuda våra kunder det bästa alternativet för deras bil och deras körsätt.

Kontakta oss idag för att boka tid för däckbyte och för mer information om våra däcktjänster. Du hittar oss på Manufakturgatan 9 på Ringön i Göteborg.

Köp nya däck
BDS Logo

Tryggt

Hos oss får du 6 månaders garanti på alla våra däck

Kvalitetsdäck

Vi erbjuder däck av kända varumärken med hög kvalitet

BDS-certifierade

Hos oss får du certifierade och utbildade specialister på just din bil.

Vanliga frågor om vår Däckverkstad

Vi har Göteborgs nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Vilka betalningsalternativ accepterar ni i er verkstad?

Vi accepterar kortbetalningar, Klarna och Swish som betalningsmedel i vår verkstad för att göra betalningarna enkla och smidiga för våra kunder. Vi förstår vikten av att ha flera betalningsalternativ för att passa olika kunders behov och föredrag.

Har ni däckjour i Göteborg och hur fungerar det?

Ja, vi erbjuder däckjour i Göteborg för att hjälpa våra kunder när de behöver det som mest. Om du råkar ut för punktering eller andra problem med dina däck kan du ringa vår däckjour som finns tillgänglig de flesta tider. Vi hjälper dig att byta eller reparera däcket så att du kan komma tillbaka på vägen igen. Vårt mål är att ge våra kunder en trygg och säker körupplevelse och vår däckjour är en del av detta åtagande.

 • Mån - Fre: 07:00 - 22:00
 • Lördag: 07:00 - 22:00
 • Söndag: 09:00 - 16:00

Har er däckverkstad i Göteborg helgöppet?

Ja, vi har öppet Lördag 09:00 - 16:00 och Söndag 10:00 - 15:00.

Däckjour har vi också på helgen på Lördag 07:00 - 22:00 och Söndag 09:00 - 16:00.

Erbjuder ni Drop in-tjänst för däckbyte och däckservice?

Ja, vi erbjuder Drop in-tjänst för däckbyte och däckservice. Det innebär att du kan komma in till vår däckverkstad när det passar dig och vi hjälper dig med dina däckbehov utan att du behöver boka tid i förväg. Vårt team av kunniga och erfarna tekniker arbetar effektivt för att säkerställa att du får snabb och pålitlig service.

Vi förstår att det kan vara stressigt att behöva vänta på att få sina däck bytta eller servade, så vi gör allt vi kan för att göra processen så smidig som möjligt för dig. Besök vår däckverkstad när det passar dig och låt oss ta hand om dina däck!

Vad innebär det att vara en BDS-auktoriserad verkstad?

Att vara en BDS-auktoriserad verkstad innebär att vi uppfyller kraven som ställs av BDS, en oberoende organisation som står för kvalitet, säkerhet och miljö inom fordonsbranschen. För att bli BDS-auktoriserad verkstad måste vi genomgå en omfattande certifieringsprocess där BDS noga granskar vår verksamhet, utrustning och personal.

Genom att vara en BDS-auktoriserad verkstad kan vi garantera högsta kvalitet på våra tjänster och att vi alltid följer de senaste riktlinjerna och best practices inom fordonsindustrin.

Vilka däckmärken säljer ni?

Vi säljer både nya och begagnade däck från kända märken som Nokian, Continental, Goodyear, Hankook, Pirelli, Mazzini & Kumho med flera till konkurrenskraftiga priser. Vi vill ge er bästa kvalitet till så billiga priser som möjligt.

Få prisförslag på däck genom att fylla i vårt formulär eller genom att ringa oss.

031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid