Nöjdast Kunder I Göteborg.

Din Persoliga Däckverkstad

Vi hjälper till med allt kring däck och hjul

Välkommen till vår verkstad för professionell bilservice och däckhantering! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att du ska kunna vårda din bil på bästa sätt. Våra duktiga tekniker utför allt från hjulskifte till bilservice i alla storlekar, inklusive liten bilservice, mellan bilservice och stor bilservice. Vi erbjuder även leasing bil fullservice för att du ska kunna ta hand om din leasade bil på ett säkert och prisvärt sätt.

I vår verkstad kan du även få utförd AC service, partikelfilter rengörning och felsökning för att förebygga problem och förbättra prestandan på din bil. Vi utför även rostskyddsbehandling och framvagnsinställning för att säkerställa att din bil är säker att köra på vägarna.

Hjulskifte, förvaring på däckhotell, och ett stort sortiment av däck och hjul – vi hjälper dig med allt kring däck och hjul för att ditt bilägande ska vara så enkelt, smidigt och säkert som möjligt.

Vill du boka tid för hjulskifte eller plats på vårt däckhotell? Det gör du snabbt smidigt och enkelt via vår online bokning.
Betala kan du göra på plats med kort, klarna eller swish.

Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Dessutom kan vi guida dig att hitta däcken som passar bäst för dig och din bil.
Vi är säkra på att det finns något för alla!
Hos hittar du däck från Nokian, Goodyear, Pirelli, Kumho och många fler däckmärken. Du kan få ett prisförslag för dina däck innan du besöker oss. Eller genom att ringa oss.

Låt oss byta däck på bilen

När hösten och vintern är på ingång och vi har lämnat sommaren bakom oss är det dags att byta till vinterdäck på bilen. Varje säsong skiftar vi hjul på tusentals bilar. Låt oss hjälpa även dig med hjulskiftet på din bil så får du mer tid till annat. Hjulskifte kostar endast 249kr.

Däckhotell – enkelt och bekvämt

Checka in dina däck på vårat däckhotell. Vi rengör, kontrollerar slitage, byter dina däck och lovar de bästa förhållandena för att dina däck ska hålla så länge som möjligt – svalt, torrt och mörkt.

Du sparar helt enkelt tid, plats och arbete.

Recensioner

Nour Alwattar
Nour Alwattar
2022-12-12
Tack för bästa servis.
John W. Doyle
John W. Doyle
2022-12-10
X5. Wheels of. Tyres 🛞 swapped. All balance and refitted. 30 minutes. Free coffee ☕️ Really friendly bunch of guys. Best value in town. I will definitely be coming back. Totally recommended.
Robel Mehari
Robel Mehari
2022-12-08
Det är ok om
Peo Jonsson
Peo Jonsson
2022-12-07
Toppen grabbar som löser problem 👍
Mikael Frostfall
Mikael Frostfall
2022-12-07
Trevlig, hjälpsam och proffsig personal.
Madelen Nilsson
Madelen Nilsson
2022-12-05
Väldigt trevliga och snabba, mycket proffsigt 😊 10/10
Juha R
Juha R
2022-12-04
bra, snabb service, prisvärd
Varukorg