Prislista för våra tjänster på Speedy Tyres

Boka tid

Prislista för våra tjänster

Se priser på all däckservice och alla tjänster vi erbjuder i vår däckverkstad

Hjulskifte

Skifte mellan sommar och vinterdäck. Vi kontrollerar däcktrycket. Kallas också däckbyte eller däckskifte. För fälgar på 19-22 tum tillkommer 50kr extra avgift vid däckbyte och däckbyte+balansering. Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

Bilservice

Vi är en BDS auktoriserad bilverkstad. Hos oss kan du göra service på din personbil, göra en rostkyddsbehandling eller bara en vanlig felsökning. För tjänster där det står Från vänliga kontakta oss på 0704442001 för att få ett exakt pris. Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

BDS-logo för auktoriserad verkstad

Tryggt

Hos oss får du 6 månaders garanti på alla våra däck

Kvalitetsdäck

Vi erbjuder däck av kända varumärken med hög kvalitet

BDS-certifierade

Hos oss får du certifierade och utbildade specialister på just din bil.

Framvagnsinställning

Även kallad hjulinställning. Vi rättar till alla hjulens vinklar så att bilen kör rakt igen. Resultat blir mindre däckslitage och en behagligare körning. Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

Balansering

Vi balanserar enbart fälgarna/hjulen och kontrollerar däcktryck.

Omläggning av däck

4 stycken däck, kränga av och sätta på, inklusive montering & balansering. Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

Däckhotell

En säsong. I priset ingår tvättning, balansering, samt kontroll av däcktryck när vi sätter tillbaka hjulen på din bil. Pris gäller för däck med fälgar.

Lagning av punktering

Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Fälglackering & reparation

Vi reparerar alla skadorna och fälgen blir som ny. Vi behöver göra en besiktning av fälgarna så att vi kan ge dig ett korrekt prisförslag. Lördag, Söndag och helgdagar har vi jouröppet då extra debitering tillkommer.

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Ring oss 031 39 51 200 Besök oss Kom till oss på Manufakturgatan Kontakta oss Skriv till oss så svarar vi Boka tid Boka tid bekvämt online
031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid