Återbetalning & Retur Policy

Vi har bytesrätt och retur tillgodo i 14 dagar vid ångerrätt och avvikelse från bestämmelse.

För att vara berättigad till retur måste däcken, vara oanvända och i samma skick som du fick dem. Dem ska också vara i originalförpackningen om sådan fanns vid leverans.

 

Återbetalning

 

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din retur tillgodo.

Om du blir godkänd kommer ditt ärende att behandlas och ett tillgodo kvitto kommer att tilldelas.

Om du har några funderingar eller frågor vänligen kontakta oss på info@speedytyres.se

Rea Varor

Endast ordinarie prisatta varor kan ges tillgodo kvitto. Reavaror kan inte återbetalas.

 

Utbyten 

 

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade vi överlåtelse. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande på info@speedy-tyres.se och kom till våran däckverkstad så hjälper vi dig!

 

Gåvor

 

Om varan markerades som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

avbokning

Har ni en inbokad tid och får förhinder till att lämna in ert fordon skall avbokning ske minst 48h innan inbokad tid. Vi debiterar 500 kr om avbokning inte sker.

Frakt & Retur

 

För att returnera din produkt bör du komma med den till våran verkstad på aröds industriväg 9.

 

Behöver du hjälp?

 

Kontakta oss på info@speedytyres.se för frågor relaterade till återköp och returer.

Varukorg