Boka tid idag för polering, vaxning & detaljarbete hos Speedy Tyres

Boka tid

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunderoch hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Ring oss 031 39 51 200 Besök oss Kom till oss på Aröds industriväg Kontakta oss Skriv till oss så svarar vi Boka tid Boka tid bekvämt online

Vad kostar det att laga en repa i lacken?

Kostnaden för att laga repor påverkas av flera faktorer som hur stor repan är, djupet på repan och färgen på bilen.

fr 99 kr

Polering & Vaxning

Få bort repor och matt

Polering och vaxning är två viktiga steg i att hålla din bil i bästa möjliga skick. Polering används för att ta bort repor och ojämnheter från lacken, medan vaxning skyddar lacken från framtida skador och ger en högglansig yta.

Vid polering applicerar våra professionella tekniker en poleringspasta på bilens yta och arbetar sedan noggrant för att ta bort repor och ojämnheter. Efter poleringen appliceras ett vax som skyddar ytan mot framtida skador och ger en högglansig finish.

Vi erbjuder professionell polering och vaxning av alla typer av bilar, oavsett storlek eller modell. Våra tekniker har lång erfarenhet och använder högkvalitativa produkter för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Om du vill bevara din bils utseende och skydda dess lack mot skador, tveka inte att boka in en polering och vaxning hos vår verkstad.

Priser

Vi tvättar, kontrollerar, polerar och vaxar din bil så att lacken blir så fin som möjligt. Vi använder endast premium produkter från Meguiars.

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Så går det till

Så här ser processen ut vid våra vaxnings- och polerings-tjänster

1. Möte med oss där vi går igenom kundens önskemål

Vi inleder alltid med att träffa kunden för att få en bättre förståelse av deras önskemål och behov. Vi går igenom vilken typ av bilservice som behövs och vad kunden förväntar sig av vaxnings- och poleringstjänsten.

2. Tvättning av hela bilen utvändigt

Vi börjar med att tvätta hela bilen utvändigt för att säkerställa att bilen är helt ren och redo för polering och vaxning. Vi använder oss av högkvalitativa produkter som är skonsamma mot bilens yta.

3. Kontroll av lackens skick

Efter tvättning utför vi en noggrann kontroll av lackens skick. Vi tittar efter eventuella repor, sprickor eller andra skador som kan behöva åtgärdas.

4. Vattenslipning av grövre ytliga repor

Om vi upptäcker några grövre repor i lacken så utför vi en vattenslipning för att ta bort dessa. Vi använder oss av specialverktyg och slipmedel för att ta bort reporna och jämna ut ytan.

5. Polering i flera steg

Efter slipning polerar vi bilen i flera steg. Poleringen anpassas beroende på bilens skick och färg. Vi använder oss av professionell utrustning och högkvalitativa polermedel för att återställa bilens glans och lyster.

6. Hand- och maskinvaxning av hela bilen

När poleringen är klar så applicerar vi vax både för hand och med maskin över hela bilen. Vi använder oss av produkter från Meguiar's för att ge bilen ett skyddande lager mot väder och vind.

7. Slutkontroll av lack innan leverans

Innan vi levererar bilen till kunden så utför vi en slutlig kontroll av lacken för att säkerställa att allt är perfekt. Vi ser till att bilen är glansig, slät och utan några repor eller andra skador.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ och professionell service till våra kunder och ser till att varje bil som lämnar vår verkstad är i toppskick.

Vanliga frågor om vår Polering och Vaxning

Vi har Göteborgs nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Hur lång tid tar det att polera och vaxa hela bilen?

Vanligtvis ber vi våra kunder att hämta bilen dagen efter.

Kan ni ta bort en repa eller bara polera huven?

Vi hjälper er med stora eller små problem i lacken. Kontakta oss så hjälper vi er.

Vad kostar det att polera och vaxa min bil?

För polering och vaxning av hela bilen kostar det fr 1890 kr. För att få det exakta priset behöver vi först göra en kontroll av bilen.

Hur länge skyddar vaxet?

Det beror på hur mycket bilen utsätts för regn och smuts men vanligtvis skyddar vaxet bilens lack i upp till 6 månader.

Hur stora repor kan ni laga?

Så länge repan inte har gått igenom klarlacken så brukar det gå att ta bort den med polering. Är den djupare än så behöver delen lackas om.

Vad är skillnaden mellan polering och vaxning av bilen?

Polering är en process som tar bort små repor och ojämnheter på lacken, medan vaxning skyddar lacken från framtida skador och ger en fin glans. Båda är viktiga för att bibehålla bilens utseende och skydda lacken.

Vad är spotrepair och hur fungerar det?

Spotrepair är en teknik för att reparera mindre skador på en bil, till exempel mindre repor eller lackskador på en specifik del av bilen. Genom att applicera färg på det skadade området och matcha färgen på resten av bilen kan vi göra reparationen nästintill osynlig. Spotrepair är mycket billigare än att lackera om hela bildelar.

Kan ni polera mina strålkastare?

Ja, vi kan hjälpa till att polera dina strålkastare för att återställa deras klarhet och förbättra bilens utseende och säkerhet på vägen.

Vad är bästa sättet att skydda min bil mot repor och skador?

Det bästa sättet att skydda din bil mot repor och skador är att ta hand om den genom regelbunden underhållning och skyddande behandlingar som polering, vaxning och rostskyddsbehandling. Det är också viktigt att köra försiktigt och undvika kollisioner och andra faror på vägen.

031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid