Basservice för 1890 kr

Boka tid

Erbjudande

Basservice av Bil

Just nu har vi ett tidsbegränsat erbjudande på basservice av bil för endast 1890 kr. Här ingår servicearbete, byte av motorolja enligt bilens originalspecifikation (max 5 liter), byte av oljefilter, pluggtätning + 29 andra kontrollpunkter.

Vad är priset på vårt bilservice-erbjudande?

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande på lackering av bromsok. Priset kan variera något beroende på önskad färg.

 1890 kr

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Ring oss 031 39 51 200 Besök oss Kom till oss på Aröds industriväg Kontakta oss Skriv till oss så svarar vi Boka tid Boka tid bekvämt online

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Vanliga frågor om erbjudanden & bilservice

Här finner du några av de vanligaste frågorna gällande våra erbjudanden och bilservice. Om du inte ser din fråga är du välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig hitta svaret du söker.

Vilka betalningsalternativ accepterar ni i er verkstad?

Vi accepterar kortbetalningar, Klarna och Swish som betalningsmedel i vår verkstad för att göra betalningarna enkla och smidiga för våra kunder. Vi förstår vikten av att ha flera betalningsalternativ för att passa olika kunders behov och föredrag.

Erbjuder ni någon form av garanti på era tjänster?

På Speedy Tyres erbjuder vi en garanti på alla våra utförda tjänster. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ bilservice och reparationer, och vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att deras bil är i goda händer hos oss. Om det skulle uppstå något problem efter att vi har utfört en tjänst på din bil, är du välkommen att kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att lösa det. Vi är dedikerade till att upprätthålla högsta standard på våra tjänster och vi är stolta över vår garanti.

Kan jag välja vilken färg jag vill lackera bromsoket i?

Ja, du kan välja vilken färg du vill lackera bromsoket i, så länge färgen är lämplig för höga temperaturer. Många väljer att matcha färgen på bromsoket med bilens färg, medan andra väljer en kontrasterande färg för att ge en unik look. På Speedy Tyres har vi massor av färger att välja mellan. Kom in till oss så hjälper vi er hitta just den färgen du vill ha.                

Påverkar lackeringen av bromsoket bromsprestanda eller säkerhet?

Korrekt lackering av bromsok påverkar inte bromsprestanda eller säkerhet, förutsatt att lackeringen görs professionellt och inte täcker viktiga delar som kan påverka bromsfunktionen. Därför är det oftast säkrare att låta en professionell verkstad utföra lackeringen gentemot att göra det själv.               

Hur länge kommer den lackerade ytan på bromsoket att hålla?

Hållbarheten för den lackerade ytan på bromsok beror på flera faktorer, inklusive kvaliteten på färgen, korrekt förberedelse av ytan och användning av bromssystemet. Generellt sett håller en korrekt lackerad yta i flera år innan det kan vara nödvändigt med en omlackering.

031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid