Lackering av bromsok

Boka tid

Erbjudande

Lackering av bromsok

Just nu har vi ett tidsbegränsat erbjudande på lackering av bromsok. För endast 500kr st, kan du få dina bromsok att se ut som nya. Du kan välja bland flera olika färger. Kontakta oss genom telefon, chatt, mail eller genom att besöka oss så hjälper vi dig. Välkomna!

Vad är priset på lackering av bromsok?

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande på lackering av bromsok. Priset kan variera något beroende på önskad färg.

fr 500 kr / st

Kom i kontakt med oss

Vi har Sveriges nöjdaste kunder och hjälper dig gärna med dina bil- och däck-relaterade frågor.

Ring oss 031 39 51 200 Besök oss Kom till oss på Manufakturgatan Kontakta oss Skriv till oss så svarar vi Boka tid Boka tid bekvämt online

Göteborgs nöjdaste kunder - 5 stjärnor på Google

Vi är tacksamma och stolta över att ha tusentals nöjda kunder, och över 400 recensioner på Google. Du som kund får mer än gärna ge oss betyg och skriva vad tycker också.

★ ★ ★ ★ ★

Vanliga frågor om lackering av bromsok

Här finner du några av de vanligaste frågorna gällande färgbyte på bromsok. Om du inte ser din fråga är du välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig hitta svaret du söker.

Varför ska jag lackera mina bromsok?

Att lackera bromsok kan förbättra både utseendet och skyddet för bromssystemet. Det kan hjälpa till att förhindra korrosion och rostbildning samt ge en mer estetiskt tilltalande look.

Vilka är fördelarna med att lackera bromsok?

Lackering av bromsok kan ha flera fördelar. Det förbättrar utseendet på bilens bromssystem, skyddar bromsoket från korrosion och rost, och kan också bidra till att förlänga bromsokets livslängd genom att motverka slitage och dammackumulering.

Kan jag välja vilken färg jag vill lackera bromsoket i?

Ja, du kan välja vilken färg du vill lackera bromsoket i, så länge färgen är lämplig för höga temperaturer. Många väljer att matcha färgen på bromsoket med bilens färg, medan andra väljer en kontrasterande färg för att ge en unik look. På Speedy Tyres har vi massor av färger att välja mellan. Kom in till oss så hjälper vi er hitta just den färgen du vill ha.                

Påverkar lackeringen av bromsoket bromsprestanda eller säkerhet?

Korrekt lackering av bromsok påverkar inte bromsprestanda eller säkerhet, förutsatt att lackeringen görs professionellt och inte täcker viktiga delar som kan påverka bromsfunktionen. Därför är det oftast säkrare att låta en professionell verkstad utföra lackeringen gentemot att göra det själv.               

Hur länge kommer den lackerade ytan på bromsoket att hålla?

Hållbarheten för den lackerade ytan på bromsok beror på flera faktorer, inklusive kvaliteten på färgen, korrekt förberedelse av ytan och användning av bromssystemet. Generellt sett håller en korrekt lackerad yta i flera år innan det kan vara nödvändigt med en omlackering.

031 39 51 200 Skriv till oss Besök oss Boka tid